Szórakozás

Romantikus tengerparti eljegyzés lett volna, ha a gyűrű le nem esik a homokba

Volt egy kis malőr.

Egy romantikus tengerparti eljegyzést tervezett Zay, még egy rendezvényszervezőt is felbérelt, hogy összerakja neki az álomszerű eljegyzést a sydney-i Coogee Beach-en.

Romantikus abból a szempontból nem lett, hogy a több száz gyertya és a „Hozzám jössz?” tábla azért az arra sétálók figyelmét is felkeltette, szóval a pár nem kettesben élte meg a nagy pillanatot, mindenesetre tényleg grandiózus és emlékezetes lett a tengerparti díszlet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SAI. (@wasaibi.xo) által megosztott bejegyzés

És éppen ebből kifolyólag van arról is videófelvétel, hogy végül minden rosszul sült el.

A videón az látható, ahogy Zay a mécsesek előtt megkéri barátnője, Sai kezét, aki igent mond, csak aztán…

Hirtelen a pár és a barátaik is a homokot kezdik el túrni, mert a gyűrű leesett a nő ujjáról és elveszett a forgatagban.

@jessicacondonn

Coogee takes its newest victim

♬ Oh No - Kreepa

Aztán, úgy kéttucatnyi nézelődő segítségének hála 20 perc után előkerült az ékszer, így a történet vége is happy end lett.

A videót a TikTokon már több mint 3,6 millióan látták, van, aki szerint Zay jobban is felkészülhetett volna. És itt nem arra gondolt, hogy megszerezhette volna barátnője ujjának a pontos méretét, hanem hogy olyan rendezvényszervezőt vegyen fel, akinek van fémdetektora vagy legalább egy hálót leterít még az egész előtt.

Teljesen meglepett és teljesen elaléltam. Sosem tudtam volna elképzelni egy olyan csodálatos eljegyzést, mint amit te adtál nekem. Te mindent olyan különlegessé és felejthetetlenné tudsz tenni. Köszönöm, hogy a világ legboldogabb emberévé tettél! Nagyon hálás vagyok, hogy a párom vagy, a legjobb barátom és most már a vőlegényem is

– írta Instagramján Sai, szóval úgy tűnik egy pillanatra sem volt csalódott a helyzet ilyetén alakulása miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik