Szórakozás

Az ajtaja elé járnak pukizni a szomszédok – ezzel fut be a tiktokker

Különleges videókat rögzít a közelben lakóknak köszönhetően.

Hogy ki milyen tartalmakkal fut be a TikTokon, sokszor a szerencsén múlik, mindenesetre az alkotók rengeteg témával próbálkoznak: van, aki dalokra tátog, mások kihívásokban vesznek részt, háztartási praktikákat mutatnak be vagy sütnek-főznek.

Kelley Murray azzal futott be, hogy a szomszédai pukiznak.

A Kelley_Murray14 néven posztoló tiktokernek okoscsengője van, azaz hangot is rögzítő kamera kapcsolódik a lakása biztonsági rendszeréhez. Mit sem tudnak erről a szomszédai, aki rejtélyes okokból az ajtaja elé járnak szellenteni.

Íme a videó, amely lebuktatja az egyik közelben lakót. Már 3,2 milliószor nézték meg a pár másodperces felvételt az idős nő sunyi eregetéséről:

@kelley_murray14 This completely caught me off guard while going through my notifications 😂😂😂 #blinkcamera #doorbell #funny #fyp ♬ original sound - kelley_murray14

És itt még nem állt le a történet, ugyanis a szomszédok azóta sem tudnak az okoscsengő létezéséről (vagy nagyon is tisztában vannak vele, és büszkén vállalják tettüket), úgyhogy néhány nappal később jött az újabb lakó egy újabb támadással:

@kelley_murray14 Part 2 of gassy neighbors #blinkcamera #doorbellcam #doorbell #funny #fyp ♬ original sound - kelley_murray14

Ajánlott videó

Olvasói sztorik