Szórakozás

Curtis a The Voice-ról: Azt hinnék, hogy rohadék leszek, pedig nem

RTL
RTL
Szerinte ha valaki szidást is érdemel majd a versenyzők közül, nagyon nem mindegy, hogyan tálalják azt a coach-ok.

Szerda délelőtt derült ki, kik lesznek a The Voice új évadának coach-ai. Curtis az RTL bejelentése után a csatornának adott interjújában elárulta, sírva fakadt örömében, amikor felkérték a műsorba, terveiről pedig ma a Reggeliben mesélt.

Mint mondta, az elmúlt időszakban két nagy álma is valóra vált, hiszen a minap debütált a Charlie-val közös daluk, hamarosan pedig coach-szerepben próbálhatja ki magát. A rapper már várja, hogy közösen alkothasson a versenyzőkkel, szerinte ugyanis az a probléma az új előadókkal, hogy rendszerint feldolgozásokat énekelnek, nem a saját dalaikkal mutatják meg a tehetségüket.

Azt is elmondta a műsorban, mit tesz majd coach-ként akkor, ha negatív kritikát kell megfogalmaznia a versenyzők felé.

Érdekes, mert azt hinnék, hogy én ilyen rohadék leszek, vagy szemét leszek, és nem. Vigyázni kell arra, hogy mit mondasz. Még ha le is cseszel valamit, azt is egy bizonyos kereten belül kell csinálni, hogy ne sérüljön azért az ember. Mert bármikor lehet valakinek rossz napja, vagy éppen el lehet rosszul énekelni egy dalt. Ez egy állapot, egy akkori helyzet. Próbálok majd normálisan viselkedni

– mondta a műsorvezetőknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik