Szórakozás

Inkább Budapestre repül a népszerű TikToker Londonból, mert nálunk olcsóbbak a fürdők

A repülőjegy és a belépő együtt nem került annyiba, mint egy fűrdőben eltöltött nap Londonban.

Callum Ryan imád fürdőkbe járni, azonban Nagy-Britanniában ezt egyre drágábban tudja megtenni. A 22 éves influenszer ezért inkább Magyarországra utazik, mert így jóval olcsóbban kijön – írja a LADbible.

Ryannek 1,1 millió követője van a TikTokon, a közösségi oldalon elmesélte, miért éri meg nálunk fürdőzni.

@thatonecal Do you think the spa was worth the jouney!? 🇧🇷… I can’t believe how close it was 😳 #Thatonecal #cheaptravel #budapest #thermalbaths ♬ Maria Maria (feat. The Product G&B) (sped up) - Santana & sped up + slowed

A Tiktoker elmondta, hogy Nagy-Britanniában 40 font (kb 17 300 forint) alatt nem „úszik meg” egy fürdőnapot, viszont, ha Londonból Budapestre repül, még az útiköltséggel együtt is jobban jár.

A videóban közölte, hogy olyan repülőjegyre csapott le, ami 17 fontba (kb. 7300 forint) került, emellett 22,10 (kb. 9600 forint) fontot fizetett a belépőért egy budapesti fürdőbe – és még így sem volt 40 fontnál.

Elmondása szerint hihetetlen élmény volt a budapesti fürdőzés, csak azt sajnálja, hogy pár óra elteltével vissza kellett repülnie Angliába.

Azt nem említette, hogy benézett-e egy élelmiszerboltba, ha így lett volna, vélhetően jobban megterhelte volna a pénztárcáját.

A kommentelők nem hitték el neki, hogy ilyen kevés pénzből sikerült megúsznia, volt, aki tippeket kért tőle, hogy tudna ennyire olcsó repülőjegyet venni.

Callum egyébként profi az olcsó utazásokban, ő volt az, aki 15 fontért repült el Ibizára, hogy igyon egy sört. Akkor egy Ryanair-géppel repült Londonból, a jegy 10 fontba, míg a sör kevesebb, mint 4 fontba került neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik