Szórakozás

Valaki kidobott 200 kiló tésztát egy patakpartra, furcsa eset miatt nyomoz az amerikai rendőrség

Egyelőre nem tudni, ki és miért csomagolt ki és hagyott ott fél tonna ételt. A víz minőségének nem tett jót.

Furcsa rejtély bontakozik ki egy New Jersey-i városban, miután nagyjából 225 kiló spagettit, zitit és makarónit találtak egy patak mellett. A tésztahalmot a múlt hónapban fedezte fel egy helyi lakos séta közben Old Bridge Townshipben.

A lakos jelentette az esetet és felvette a kapcsolatot egy helyi képviselővel.

Nina Jochnowitz maga is kiment a patakhoz, hogy fényképeket készítsen, és szomorúan tapasztalta, hogy a szósztól, húsgombóctól vagy parmezántól megfosztott több, mint negyed tonna tészta továbbra is ott hever a parton.

Április 27-én tette közzé a képeket a Facebookon, a LADbible szerint a tettes még mindig nem lett meg.

A kidobott tészta több problémát is okozhat(ott), például hatással volt a víz PH-értékére, ami köztisztasági problémákat is felvet, főleg, mert a 66 ezer lakosú Old Bridge Township vízellátását részben a patakból oldották meg.

Himanshu Shah képviselő elmondta, hogy nagyjából 15 hordónyi tésztát dobtak ki, azt viszont nem tudni, miért bontották ki az ételt. A beszámoló szerint a száraztészta egy része a nedvességtől picit meglágyult.

A közmunkások a bejegyzés napvilágra kerülése után nem sokkal megtisztították a területet, a rendőrség pedig folytatja a nyomozást a tésztagate-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik