Szórakozás

Megpróbáltatásairól vallott Balogh Levente jelöltje: „Úgy vádaskodnak, hogy fogalmuk sincs, hogy 19 éves korom óta magamat kell eltartani”

Czibolya Viktória vállalkozó édesapja akkor betegedett meg, amikor a lány az egyetemet kezdte.

Egyre kevesebben vannak versenyben Az álommeló elnöki asszisztensi pozíciójáért, Balogh Levente hamarosan kiválasztja, kivel szeretne együtt dolgozni. Az üzletember egyik jelöltje, Czibolya Viktória a minap beszélt arról, hogy az internetes fórumokon azzal vádolják, csak az édesapjának és Farmosi Lariszának hála kerülhetett be a műsorba, pedig az igazság az, hogy már egyetemista korától önfenntartó.

Mindenhol írták, hogy nekem a Larisza (Farmosi Larisza, Balogh Levente egyik segítője – a szerk.) valamelyik rokonom, meg apukám nagykutya volt, és én általuk kerültem be ebbe a műsorba. Ezeket úgy mondják, hogy fogalmuk sincs egyébként arról, hogy 19 éves korom óta magamat kell eltartani

– magyarázta a versenyző.

Czibolya édesapja a 2000-es évek elején jólmenő vállalkozást vezetett, azzal viszont nem számolt, hogy megbetegedhet. 2014-ben szívinfarktusa volt, 2019-ben pedig sztrókot kapott, abban az időszakban, amikor a lánya az egyetemet kezdte. A jelölt szerint az volt a szerencséje, hogy államilag támogatott képzésre nyert felvételt, így legalább az oktatásért nem kellett fizetnie, minden mást viszont saját zsebből volt kénytelen finanszírozni.

Nem is kicsi pánik jött, amikor apu egyik napról a másikra leépült és nem tudott dolgozni. Az az anyagi biztonság, és az a háttér, a szülői támogatás, ami megvolt, az hirtelen elveszett, egyik napról a másikra. És akkor kellett kitalálni, hogy akkor most merre is van az előre. Akkor kezdtem el sminkelni.

A jelöltet akkoriban az édesanyja karolta fel a lélekjelenlétével, akinek máig csodálja a teherbírását. Mint mondta, az édesanyja a Szovjetunióból származik.

A nagyapja űrállomáson, a nagymamája pedig rendőrfőkapitányként dolgozott. Miután a Szovjetunió felbomlott, a nagyszülei Ukrajna területére költöztek át, a nagyanyja máig egy háború sújtotta területen él, és nem is tervezi maga mögött hagyni a térséget.

Nagyon sokan kérdezték, miért nem hozzuk el a mamát, miért nincs itt? Mégiscsak egy háborús övezetről beszélünk. Egy idős embert kimozdítani a saját kis komfortzónájából néha sokkal veszélyesebb. A mama azt mondta, hogyha ő túlélte a második világháborút, akkor ezt is túl fogja élni. Inkább van ott a szomszédasszonyaival, a kutyájával a saját kis környezetében, mintsem hogy ide jönne Magyarországra. Totál egyedül lenne, nem beszéli senki az ő nyelvét, nem feltétlen érezné szerintem itt komfortosan magát, legalábbis ő ezt mondta

– árulta el a versenyző, akinek más rokona is akad, aki úgy döntött, a háború ellenére is Ukrajnában marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik