Szórakozás

Szabó Ádám és menyasszonya még idén összeházasodnak

„Az élet is rövid, mi meg egyszerűen nem akarjuk húzni egymás idegeit.”

Szabó Ádám és menyasszonya, Jennifer a minap először adtak közösen interjút. A pár a Tények stábjának mesélt arról, hogy régre nyúlik vissza az ismertségük, a zenész egy általános iskolába járt a kedvese öccsével. Mint mondták, tavaly kezdtek el komolyabban ismerkedni, négy hónapnyi együtt járás után pedig el is jegyezték egymást.

Bár a pontos dátumot nem osztották meg a nyilvánossággal, azt elárulták, hogy még idén összeházasodnak, úgy vélik ugyanis, hogy nincs értelme várni az esküvővel.

Fontosnak tartottam, hogyha már eljegyeztem, az ne húzódjon évekig, hanem akkor tényleg, ha már így révbe értünk mindketten és egymás mellett ennyire boldogok vagyunk, akkor miért ne csinálnánk most. Nincs értelme várni semmire. Az élet is rövid, mi meg egyszerűen nem akarjuk húzni egymás idegeit

– mondta a Sztárban Sztár egykori győztese.

A pár egyébként nemrég közös duót is alapított Push the Jade néven, nyáron érkezik az első közös daluk klipje.  A szám demóját már többekkel is megosztották az ismerőseik körében, akik Jennifer szerint úgy fogalmaztak: korszakalkotót sikerült alkotniuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik