Szórakozás

Leosztályozza rajongói péniszét a tanárnőből lett erotikus modell

Szigorú fegyelmet tart OnlyFans-oldalán Courtney Tillia, aki a pedagógusi pályát hagyta ott az erotikus munkáért. Követőit osztályozza, és ha szükséges, meg is bünteti őket.

Bár karriert váltott, nem tud elszakadni eredeti szakmájától a 36 éves Courtney Tillia, aki egy autista gyerekeket oktató katolikus iskola tanára volt, mielőtt erotikus modellnek ment – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Tillia a férje bátorítására helyezkedett el a pornóiparban. A férfi akkor vetette fel feleségének a lehetőséget, amikor látta, hogy Tillia boldogtalan a rosszul fizető iskolai munkahelyén. A nő azóta dollármilliókat keres szigorúan felnőtt nézőinek készült fotóival és videóival.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courtney Tillia (@thecourtneytillia) által megosztott bejegyzés

A rajongók most esélyt kapnak rá, hogy Tillia kedvenc tanítványaivá váljanak. A modell egy interaktív játék keretében osztályzatokat ad követőinek: pontozza a kommentjeiket, az üzeneteiket, és ha fotót küldenek róla, a nemi szervüket is.

A modell azt írja, akik rosszalkodnak, büntetésbe kerülnek, ám a „diákjait” ez nem riasztja el, sőt, többen könyörögnek neki azért, hogy büntetésbe kerülhessenek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courtney Tillia (@thecourtneytillia) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik