Szórakozás

„Már elgondolkodtunk a sterilizáláson, hogy véletlenül se legyen” – Müller Attiláék nem akarnak gyereket

Elhatározásuk okait is elárulta.

Tudatosan nem szeretne gyereket vállalni Müller Attila és felesége, Larion Zoé. A Hová tűnt? új epizódjában az egykori tévés elárulta, miért nem szeretne saját családot.

Nálunk nem jön a gyerek. Ez egy nagyon merev és egyértelmű elhatározás, olyan szinten is, hogy mi már elgondolkodtunk azon, hogy esetleg egy sterilizálás irányt is veszünk, hogy véletlenül se legyen, és szabadabban legyünk együtt. De azt meg a doki nem javasolta, mert annak hormonális következménye is lehet, vagy okozhat testi elváltozást. Úgyhogy nagyon-nagyon odafigyelünk. Tudatosan nem szeretnénk

– fogalmazott. Mint mondta, jelenlegi munkája, a ceremóniamesterség miatt rengeteget nyüzsög, és van négy kutyájuk is, a velük való foglalkozás pedig leköti minden szabadidejüket. Ezen kívül a világ alakulása is közrejátszik az elhatározásban.

Nem biztos, hogy mernék vállalni ebbe a bizonytalan világban úgy gyereket, hogy én bár próbálok egy normális értéket adni neki, de onnantól kezdve, hogy kimegy az ajtón és bemegy a suliba, ahol már megy az, hogy »mi az, hogy nincs iPhone-od?« és a többi, és akkor még ő van hülyének nézve, csak azért, mert normális a gondolkozása, közben meg inkább a világ a hülye. Ezt nem biztos, hogy tudnám vagy akarnám neki adni.

Elmondta, feleségével mindig is tudták, hogy nem akarnak gyereket, korábban pedig a saját felelőtlensége miatt sem vállalt volna.

Most, hogy már a fejem lágya valamelyest benőtt, meg talán az időszak és a környezet is jó lehetne hozzá, már valahogy a világlátásom változott meg olyan irányba, hogy már azért nem szeretném.

Müller azt mondta, benne van a pakliban, hogy megbánja a döntését, de nem hiszi, hogy meggondolja majd magát. Hozzátette: a gyerekeket nagyon szereti, eredetileg tanárnak is készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik