Szórakozás

Hal a tortán: Kiss Kató szerint Molnár Anikón átok ül

Molnár tudni is véli, kitől származhat a rontás.

A Hal a tortán tegnap esti adásában Judy látta vendégül Vajtó Lajost, Csokit, Molnár Anikót és Kiss Katót. Utóbbiak a vacsora előtt félre is vonultak egy kicsit, a halottlátó ugyanis figyelmeztetni szerette volna az OnlyFans-modellt, hogy átok ül rajta.

Ez hét éve mutatkozik. Hét éve, női személytől, közel álló női személytől

– állapította meg Kiss Kató, mire Molnár Anikó elmondta neki, hogy hét évvel ezelőtt két barátnője is meghalt, és úgy véli, tudja, melyiküktől származhat a rontás.

Én pontosan tudtam, hogy kiről beszél. Nem hangzott el annak a lánynak a szájából soha, hogy a szemembe átkozódott volna. Viszont nagyon jól tudtam, hogy rettenetesen szeretett volna a helyembe lenni úgy, hogy nagyon szeretett volna ismert lenni. Erőltette, de nem jött neki össze

– magyarázta később a riportszobában.

A halottlátó elmondta Molnárnak, hogy mindössze annyi a dolga, hogy megbocsásson az illetőnek, azután az átkot le tudják venni, a lélek pedig távozhat. Ettől tovább nem haladtak a témában, az egykori ValóVilág-szereplő saját bevallása szerint egyelőre nem is tudja, pontosan hogyan zajlik egy ilyen átoklevétel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik