Szórakozás

Hal a tortán: Csoki kiborult, mikor Judy kutyája a házba piszkított vacsora előtt

Vajtó Lajos úgy fogalmazott: volt szag.

A Hal a tortán legutóbbi adásában Judy látta vendégül a Molnár Anikóból, Kiss Katóból, Vajtó Lajosból és Csokiból álló vendégsereget. Utóbbi már korábban is említette, hogy nem kedveli, ha házi kedvencek sündörögnek az étel körül, és bár az énekesnő kutyáit most megsimogatta, amikor látta, hogy a macskája az asztal melletti széken fekszik, jelezte, hogy nem örül.

Amikor a vendégek helyet foglaltak, kellemetlen szagra lettek figyelmesek: mint kiderült, Judy egyik kutyája az ajtó elé piszkított, nem messze az ebédlőasztalról. Az énekesnő papírtörlővel igyekezett eltüntetni a baleset maradványait, mire Vajtó Lajos is csatlakozott hozzá, hogy hamarabb szabaduljanak a szagtól.

Amikor megláttam, hogy odaszart a kutya, nem akartam elhinni. Hogy ez most kajakra a vacsora előtt… nem értem, miért nem zárják el. Belegondolni is rossz. Utána a Lajos is ment, és segített, ő is takarította, és láttam, hogy kivan teljesen borulva ő is

– mondta a riportszobában Csoki, aki az incidens után egy fújásnyi parfümöt is elfogadott Molnár Anikótól, amit az orra alá kent.

Egy társaság éhesen jön, enni szeretne… Hát bevallom őszintén, volt szag. Az úgy rendben volt

– fogalmazott a történtekkel kapcsolatban Vajtó Lajos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik