Szórakozás

G.w.M szerint azért tűnik idősebbnek, mert a sok éjszakázás „kettőt ér évek tekintetében”

Peller Mariann szerint is érettebbnek tűnik a koránál.

G.w.M-et hazugságvizsgálóra kötötték a 20 perc őszintén legutóbbi részében. A rapper már előre leszögezte, nem aggódik a poligráfos vizsgálat miatt, mert mint mondta, „nincs olyan életszituáció, hogy ne lennék őszinte”. Peller Mariann műsorvezető az előzetes beszélgetés során rákérdezett vendége korára, majd miután tisztázták, hogy G.w.M 26 éves, afelől érdeklődött, hogy szerinte minek köszönhető, hogy érettebbnek tűnik a koránál.

Egyrészt biztos, hogy a tíz év turné, a sok éjszaka… Aki szakmában van, az tudja, hogy az éjszaka kettőt ér évek tekintetében. Másrészt az életutam, hogy folyamatosan a túlélés, minél nagyobbra törni és megvalósítani olyan dolgokat, amiknek nulla az esélye. Ez nyilván bekapcsolta azokat a funkciókat bennem, hogy tudni kell magam képviselni akár 16 évesen egy üzleti megbeszélésen, úgy, hogy az ne legyen komolytalan, és hogy épüljön a karrierem.

A vizsgálat után kielemezték a regisztrátumot, amiből kiderült, hogy G.w.M őszintén válaszolt a kérdésekre, amiknek jelentős része az énekes feleségére, Kulcsár Edinára vonatkozott. G.w.M csak annak nem örült, hogy kitudódott, hogy magzatpózban alszik.

Ezen kiakadok, hogy ez most kiderül. Szerintem senki nem gondolt rá, hogy G.w.M hogy néz ki magzatpózban

– mondta, majd a rajongók nagy örömére még több titkot árult el éjszakai szokásairól, például, hogy nagyon bújósan alszik.

A teljes videót alább lehet megnézni:

A rapper nemrég adta első mélyinterjúját, amiben az apaságról is szót ejtett.

Kapcsolódó
G.w.M: Akármilyen szürkehátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok
Első mélyinterjújában a rapper azt mondta, az a szuperképessége, hogy ő igazából anyuka is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik