Szórakozás

Szandi a pápa tiszteletére rendezett koncertről: Isteni erő volt jelen a színpadon

TV2
TV2
Úgy érzi, Ferenc pápa látogatásával még erősebb lett a hite.

Szandi is színpadra állt múlt vasárnap a Ferenc pápa tiszteletére rendezett koncerten a Papp László Budapest Sportarénában. Az énekesnő a minap a Duna TV Család-barát című műsorában vendégeskedett a Camino című dal szerzőjével, Vizy Mártonnal, akivel elmesélték, hogyan élték meg a szóban forgó napot.

Most, ahogy néztem, hevesebben elkezdett dobogni a szívem. Még most is dolgozzuk fel. Olyan isteni erő volt ott jelen a színpadon… én nagyon izgultam, és a próbán nem is sikerült tökéletesen, el is szúrtam. Emiatt féltem előtte, hogy mi van, ha most is. Annyira tökéletesen, minden összeállt amikor a színpadon álltunk. Nekem életre szóló élmény volt

– mondta Szandi.

Az énekesnő 12 éves kora óta él hitben, akkor keresztelkedett meg önszántából. Mint mondta, eddig is erős volt a hite, de a pápa látogatásával úgy érzi, még inkább kötődni kezdett a valláshoz.

Hogy modernül fejezzem ki magam: nekem ez akkora fless volt! Ahogy ott álltunk, és az egész aréna énekelte együtt ezeket a dicsőítő énekeket.

Szandi hozzátette, azt is megindítónak találja, hogy a pápa gyakran felrúgja a szabályokat: megállítja például a konvojt, hogy odamehessen a híveihez, vagy amikor a látogatásakor elromlott a mikrofon a repülőn, és az újságírók nem hallották, a betegsége ellenére is elindult a gépen, és mindenkihez intézett egy-egy kedves szót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik