Szórakozás

„Nyugalomra vágyom, az elmúlt években kiéltem magam” – Curtis vidéken vásárolt házat

RTL / Sajtóklub
RTL / Sajtóklub
Nagyjából egy hónap múlva be is költöznek majd Barnai Judittal.

Szerda este a Blikk írt arról, hogy információik szerint Curtis és kedvese, Barnai Judit Maglódon vásároltak kertes házat. A hírt a rapper is megerősítette a lap megkeresésére, mint mondta, nagyjából egy hónap múlva be is költöznek majd az új otthonukba.

A kisfiam, Doncsi is izgatott, együtt alakítjuk ki a szobáját, ami az ő birodalma lesz, de a legjobban azt várja, hogy a kertben lévő medencében játszhassunk

– magyarázta Curtis, aki azt is elárulta, nem vágyik már arra, hogy szórakozóhelyeken töltse az éjszakákat.

Már nem vágyom ilyenekre. Nincs kedvem bulizni, nyugalomra vágyom. Az elmúlt években kiéltem magam, rengeteg lehetőségem volt szórakozni. Manapság inkább a csend vonz. Régi álmom volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttünk valaki.

A rapper hozzátette: sütögetni szeretne majd a kertjében, a szomszédságnak viszont nem kell hangos bulik miatt aggódnia, ilyesmit ugyanis egyáltalán nem terveznek.

A The Voice-szal kapcsolatban Curtis kijelentette, akár ingyen is elvállalta volna a műsort. Ami pedig a coach-tevékenységét illeti, azt mondta, az operán kívül minden stílus közel áll hozzá, és mivel tudatosan figyeli a fiatal előadókat és a trendeket is, úgy véli, kellőképpen képben lesz.

Szívesen dolgozom majd együtt bárkivel, stílustól függetlenül. Csupán egyetlen dolog van, amit nem tudok elviselni, az pedig a lustaság, amikor valaki nem hajlandó elegendő energiát fektetni a fejlődésébe. Bízom azonban abban, hogy alázatos tehetségekkel ismerkedhetünk meg a műsorban

– fejtette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik