Szórakozás

Itt a zombieing, a ghostolás utáni újabb randitrend, amivel ideje megismerkednünk

AndreyPopov / Getty Images (illusztráció)
AndreyPopov / Getty Images (illusztráció)
Elöljáróban annyit, hogy a kifejezés a felszívódás utáni következő lépésre vonatkozik.

Úgy tűnik, az egyedülálló emberek randevúkkal teli világában van annál is rosszabb, mint amikor az ember alkalmi partnere csak úgy szellem módjára felszívódik. A New York Post cikke egy új, hasonlóan negatív mentális hatásokkal járó randitrendre figyelmeztetett, melynek az előbb bemutatott ghostolás az előfeltétele.

Egy fiatal, New Yorkban élő énekes-dalszerző, Mariel Darling a TikTokon mutatta be az újabb rémisztő randizási trendet, melyet az élőhalottak után egyszerűen csak zombieing-nek neveznek angolul.

„Csajszi, téged ghostolnak? Engem zombiznak” – kezdte a fejtágítást a közösségi oldalon 256 ezer követővel rendelkező énekesnő a videóban, amit az elmúlt másfél hétben 1,5 millió alkalommal játszottak le.

Olyan, mint a ghosting, de a férfi pár hónap után feltámad a halálból, és felkeres

– világított rá a kifejezés eredetére. Egy következő videóban pedig arról beszélt, hogy a New York-i randiszcéna olyan, mint egy zombiapokalipszis.

@mariel_darling who else has been ✨zombied✨ #dating #relationship #situationship #talkingphase #ghosting #ghosted #toxic #commitment #love #relatable #boys #commitmentissues #girls #bf #single #relationshipadvice ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Ajánlott videó

Olvasói sztorik