Szórakozás

Nem használnak vécépapírt, az internet dühét váltották ki ezzel

Környezetbarátabb megoldásra váltottak.

A kétgyermekes anya, Kara egy újabb TikTok-videójában arról beszélt, hogyan váltottak át a papír vécépapírról a mosható verzióra, illetve a bidére, meg is mutatta a mosdójukat.

Azt mondja, nem nagyon különbözik a fürdőszobájuk másokétól, ugyanúgy megtalálni a papír vécépapírt, amit alkalmanként ők is használnak a családjával. Ugyanakkor a vécékagyló felett találni egy dobozt, benne a mosható vécépapírral.

Kakilsz vagy pisilsz, aztán bepermetezed a bidével vagy a spay-vel és aztán letörlöd egy ilyennel

– magyarázza Kara. A használtat aztán belerakják egy erre tartott zacskóba, majd valamikor kimossák, minden mástól külön, forró vízzel. Mutatja is, hogy még milyen fehérek a tiszták.

@vibingranolamom In honor of Earth Day I had to show yall our updated set up!🧻♻️ #crunchymom #ecofriendly #reusabletoiletpaper #bathroom #momsoftiktok #recycle #earthday #environment #savetheplanet ♬ original sound - Kara🪴

A kommentelők ugyanakkor nincsenek oda a környezetbarátabb megoldástól, higiénikusnak nem, undorítónak viszont találják.

A víz nem tisztít ki mindent, még mindig marad vizelet és széklet a kendőn. Talán nem sok, de marad

– írta az egyik hozzászóló, egy másik pedig azt, hogy nem kell mindenből újrahasználható verzió.

Mások viszont a védelmükbe vették az anyát azzal, hogy a bidé tisztább megoldás, mint a papír, és az embereknek meg kéne már ezzel ismerkednie, „megváltoztatja az életet”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik