Szórakozás

Orgazmustanácsadókat keres egy cég, 1000 dollárt fizetnek önkielégítésért

SimpleImages / Getty Images
SimpleImages / Getty Images
A tengerentúlon terjeszkedik a Lovehoney nevű brit szexjátékgyártó. „Orgazmustanácsadókat” is toboroznak, akik évi ezer dollárt (kb. 338 ezer forintot) kereshetnek a cég termékeinek tesztelésével.

Tizenhat állomásos észak-amerikai rendezvény-körutat tart a Lovehoney szexjátékgyártó. A brit cég új munkatársakat toboroz és orgazmusoktatást tart majd – írja a Westword című coloradoi hírportál.

Bár sokat változott a világ az elmúlt néhány évtizedben, az önkielégítés még mindig stigmatizált. A mi célunk az, hogy az emberek szabadon teljesedhessenek ki szexuálisan. A rendszeres maszturbálásnak rengeteg előnye van, például a stressz levezetése, vagy a nyugodtabb alvás. Maszturbálás során az ember sokat megtanul a testéről, így a szexuális élete is harmonikusabbá válik

– mondja Sarah Tomchesson, a cég szexuális jóléti tanácsadója.

A cég orgazmustanácsadók jelentkezését várja: tíz szerencsést választanak ki, akik havonta 250 dollár (közel 85 ezer forint) értékben kapnak majd szexjátékokat, amiket ki kell próbálniuk, majd megosztani tapasztalatikat a céggel. A Lovehoney évente ezer dollárral jutalmazza majd a munkájukat.

Tomchesson azt mondja, a történelem során alighanem először fizetnek majd embereknek azért, hogy önkielégítést végezzenek. A cégnél sem tudják, mire számíthatnak, de remélik, sokan jelentkeznek majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik