Szórakozás

Bűnösnek találták az influencer-anyát, kitalált egy történetet a gyerekei elrablásáról

Bűnösnek találta egy kaliforniai bíróság a 31 éves Katie Sorensent, aki hamisan vádolt meg egy házaspárt azzal, hogy el akarták rabolni a gyerekeit – írja egy helyi hírportál.

A nőt, aki eddig szabadlábon védekezett őrizetbe vették, az óvadékát 100 ezer dollárban (közel 34 millió forintban) állapította meg a bíróság.

Sorensen 2020 decemberében osztott meg egy videót, melyben azt állította, hogy egy férfi és egy nő megpróbálták elrabolni a gyerekeit egy áruház parkolójában. A helyi médiában azonosították a gyanúsítottakat: egy házaspárt, Sadie és Eddie Martinezt. Az ügyben indult rendőrségi nyomozás azonban arra jutott, hogy Sorensennek nincs semmilyen bizonyítéka az állítólagos gyerekrablási kísérletre, a Martinez házaspár nem követett el semmit a világon.

A fehér Sorensen a videójában azt mondta, a „rossz kinézetű” latino pár követte őt a boltban, majd a parkolóban, miközben többször is hangos megjegyzéseket tettek a gyerekeire, majd egészen közel mentek a babakocsijához, miközben betette a gyerekeket az autóba. A nő azt állította, a házaspár csak akkor hagyta békén, amikor elkezdett segítségért kiabálni.

A Martinez házaspár szerint ebből egyetlen szó sem igaz, úgy gondolják, hogy Sorensen hamis vádjait rasszizmus motiválta.

Katie Sorensent 2021-ben vádolták meg a hatóság félrevezetése miatt. Ha elítélik, akár hat hónap börtönbüntetést is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik