Szórakozás

Emily Ratajkowski: Pénzt és szabadságot akartam, hogy ezt feladjam a magánéletemért, az olyasmi, amit még nem gondoltam át

Axelle/Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle/Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Nehezen éli meg a szerelmi élete körül forgó érdeklődést, de úgy véli, megéri elviselnie.

Az elmúlt időszakban számos hír jelent meg azzal kapcsolatban, kivel randevúzik éppen Emily Ratajkowski: ezekről a találkozásokról általában fotós vagy videós anyagok is készültek a paparazzóknak köszönhetően.

A modell nemrég a Vogue spanyol számának adott interjút, melyben bizarrnak nevezte, hogy bizonyos élményeiről az egész világ tud, és kommentálja is azokat.

Egy hároméves kapcsolatból egy négyéves kapcsolatba kerültem, szóval hosszú idő óta ez az első alkalom, hogy randizós szakaszban vagyok. Nagyon furcsa, mekkora az érdeklődés ezen a területen

magyarázta Ratajkowski, akit bár nem lep meg, hogy sokakat foglalkoztat a szerelmi élete, tisztázta: a napjai nagy részét a fia és a munkája teszi ki.

Nagyon nehezen élem meg a magánéletem invázióját. Most már ami igazán kezd aggasztani, az a fiam. Bonyolult megmagyarázni a kapcsolatunkat a lesifotósokkal. Nem akarom, hogy féljen tőlük, de ugyanakkor tudnia kell, hogy ők nem a barátai. Ha valami történne vele, nem fognak odarohanni, hogy megvédjék. Biztos vagyok benne, hogy előtte lefotóznák.

A modell hozzátette: nem véletlen, hogy egyes hírességek csak biztonsági személyzettel közlekednek, és egyáltalán nem mennek nyilvános éttermekbe. Hangsúlyozta viszont, hogy nem adná fel a karrierjét azért, hogy teljes mértékben megtarthassa magának a privát életét.

Ha valamit meg kell érteni a könyvem olvasásából, az az, hogy én csak pénzt akartam, szabadságot. Szóval az a gondolat, hogy ezt feladjam a magánéletem kedvéért, az olyasmi, amit még nem gondoltam át. Továbbra is New Yorkot akarom szorongatni, egy olyan helyet, amilyenről mindig is fantáziáltam. Ez azt jelenti, hogy cikkek, tweetek vagy TikTok-videók fognak készülni a magánéletemmel kapcsolatban, pontatlan módon, de ma már megéri, mert a szabadságot választom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik