Szórakozás

Születésnap, amikor az ünnepelt ad ajándékot

15 évesek lettünk, és most születésnapunkat egy nagyszabású, igazán ALDI-s nyereményjátékkal ünnepeljük. Április 13. és május 10. között zajló születésnapi játékunk során számtalan ajándékkal várunk.

ALDI szülinapi nyereményjáték – 15+1 millió ok a vásárlásra

Nyereményjátékunk 4 hete alatt bármilyen értékben is vásárolsz nálunk, és feltöltöd a blokkodon szereplő AP-kódot az aldi.hu weboldalra, máris a nyertesek egyike lehetsz, ugyanis a kódot beküldők közül hetente 150 szerencsés vásárlót sorsolunk ki, akik egy egyszeri, 25 000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal lesznek gazdagabbak. Nyerni azonban nem csak így lehet! Szülinapi nyereményjátékunk még egy 1 millió forintos fődíjat is tartogat, amit a negyedik hét zárásaként, a játék végén sorsolunk ki. Izgulni lehet, hiszen a fődíjat valamennyi vásárlónk – így heti nyerteseink közül is bárki – hazaviheti! A nyereményjáték részleteiről az aldi.hu oldalon olvashatsz. Közösségimédia-felületeinken további nyereményjátékokkal is találkozhatsz, amelyekkel szintén érdemes szerencsét próbálnod.

Legyél mindig naprakész!

Aktuális kedvező ajánlatainkról mindent megtudhatsz – bárhol és bármikor – online akciós újságunkból. Hetente mintegy 90 megújuló termékakcióval várunk, ráadásul most külön születésnapi ajánlatokkal is kedveskedünk.

Mindig együtt – már 15 éve

Mi az ALDI-nál azon dolgozunk, hogy nálunk mindig kiváló minőségű és pénztárcabarát árú termékeket vásárolhass. Éppen ezért árukínálatunk mintegy 80%-a ALDI saját márkás termékünk, amelyeket csak számunkra készítenek, és csak nálunk kaphatóak. Mint minden termékünk, saját márkáink is kiváló minőségűek, de az áruk jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké. ALDI saját márkáink között nemcsak élelmiszerek találhatóak, hanem non-food termékek is. Vásárolj nálunk és nyerj!
Advertisement

Ajánlott videó

Olvasói sztorik