Szórakozás

Hétévesen evészavaros lett a Született feleségek gyerekszínésze a testszégyenítő kommentek miatt

Ron Tom / Disney General Entertainment Content / Getty Images és John Sciulli / Getty Images
Ron Tom / Disney General Entertainment Content / Getty Images és John Sciulli / Getty Images
Durva bántásokat kapott a testalkata miatt.

Madison De La Garza most 21 éves, de a tévénézők még gyerekként ismerték meg, mikor szerepet kapott a Született feleségek című sorozatban, ahol az Eva Longoria által alakított Gabrielle Solis kislányát, a duci Juanitát alakította. Az egykori gyerekszínész (aki egyébként Demi Lovato fiatalabb féltestvére) a héten egy podcastben mesélt arról, hogy rengeteg bántást kapott kiskorában a külseje miatt, ami miatt éheztetni kezdte magát.

A reakciók, amiket a Született feleségek-béli karakterem miatt kaptam, egyszerűen megdöbbentőek voltak. Sokan úgy közelítették meg a dolgot, hogy azt mondták, az egészségemért aggódnak, de én személy szerint úgy gondolom, hogy ez egyszerűen nem igaz. Ezzel csak el akarták tussolni, hogy egy hatéves felett ítélkeznek.

De La Garza felelevenítette, hogy annak idején órákig olvasgatta az őt kritizáló kommenteket, pedig olyan fiatal volt még, hogy nem is használhatta volna a számítógépet felügyelet nélkül.

Őrülten sok időt töltöttem azzal, hogy elolvassam ezeket a megjegyzéseket, és a legtöbbjük szörnyű volt. Olyan dolgokat mondtak, hogy azt akarják, hogy meghaljak, amiatt, ahogy kinézek. Egyszerűen szörnyű volt. És ez akkor volt, amikor 7-8 éves voltam.

A színésznő azt mondja, a kegyetlen kommentek határozottan befolyásolták a mentális egészségét, és végső soron hozzájárultak ahhoz, hogy nagyon fiatal korában evészavar alakult ki nála.

De La Garza arról is beszélt az interjúban, hogy Eva Longoria a forgatások alatt külön odafigyelt rá, mindent megtett, hogy csinosnak és különlegesnek érezze magát, azonban kifejezetten sosem beszéltek a problémáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik