Szórakozás

Zsákbamacska: Majka nyakába ugrott egy versenyző, miután megtudta, mennyit nyert

Először a 800 ezer forintos pénzjutalomnak örült meg, a műsor végén viszont egy másfél millió forintos utazást nyert.

A Zsákbamacska legutóbbi adásában egy Szandra nevű játékos is versenybe szállt, dalszövegeket kellett kitalálnia. Bár nem ismerte az összes számot, sikerült mindvégig helyesen tippelnie – az utolsó feladványál, amikor már 800 ezer forint volt a tét,  Majka azt is felajánlotta neki, hogy válasszon inkább a függönnyel takart tárgynyeremények közül, ő viszont nemet mondott a lehetőségre.

Egymillió alatt nem nézek tárgyat. (…) Én mindig fölfele kerekítek. Tehát öttől fölfelé. A nyolcszázezer, az már nekem egymillió, persze

– mondta a versenyző, aki miután kiderült, hogy utoljára is helyesen tippelt, Majka nyakába ugrott örömében.

A műsorvezetők ezt követően ugyan a helyére küldték a játékost, hamar vissza is hívták, ugyanis mivel aznap ő gyűjtötte be a legnagyobb összegű nyereményt, lehetősége nyílt játszani a napi fődíjért: ennek értéke lehetett több, de kevesebb is, mint amennyit egyébként nyert volna.

A versenyző annak tudatában, hogy ismét nulláról indul, úgy döntött, folytatja a játékot, végül az egyes számmal jelölt függönyt választotta, ami a legnagyobb összegű nyereményt, egy másfél millió forintot érő egzotikus utazást rejtett. Szandra mindezt hallva ismét a műsorvezetők nyakába borult.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik