Szórakozás

Ez a pizza nagyon megosztja az embereket

Meglepő feltét, furcsa alappal.

A világon nem csak a margherita pizza létezik, akár hibának, akár helyesnek látjuk ezt, el kell fogadnunk. Helló, hawaii pizza!, de nem az ananász az egyetlen gyümölcs, ami megosztja az embereket.

Egy csendes kisváros, a cincinnatii Corwin pizzériája, a Roscoe’s Pizza most azzal okozott hangos felháborodást, hogy egy ételükre banánt tettek feltétként. És nem ez az egyetlen furcsaság benne, az alapja sem a hagyományos paradicsomszósz, hanem mogyoróvaj. Az egészet pedig megöntözik egy kis mézzel.

Vagyis Az Elvis névre keresztelt készítmény úgy néz ki, hogy a pizzaalap mogyoróvajas, erre pedig banán, sajt még bacon, valamint méz kerül.

Az étel azért kapta a rock’n’roll pápájának a nevét, mert az énekes odavolt a mogyoróvajas, banános, baconös szendvicsért.

A Roscoe’s a 20 centi átmérőjű ételéért mintegy 3500 forintnak megfelelő 10 dollárt, a 40 centisért 9500 forintnyi összeget (28 dollárt) kér el.

A – potenciális – vásárlók elég megosztottak a kérdésben, mármint hogy ehető-e a pizza.

Ez egy állapotos nőnek lett összeállítva?

– kérdi egyikőjük a Mirror beszámolója szerint. „Ettől kedvem lenne sírni, pedig én szeretem az ananászt a pizzán” – fűzte hozzá egy másik hozzászóló. Mindenesetre olyanok is vannak, akik tennének vele egy kísérletet, bár a szalonnát azért levennék előtte róla, mert azzal már túl messzire ment a Roscoe’s.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik