Szórakozás

Járai Máténak több jós is megjövendölte, hogy ki fogják rúgni

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Egyebek között a Reggeli egyik adásában is elhangzott egy, a karrierjét negatívan érintő jóslat.

Az IstenEst új évadának első adásában Fluor Tomi, Holdampf Linda, Járai Máté (és az ezentúl állandó szereplőként érkező) Frohner Fecó voltak Istenes Bence vendégei. A műsorvezető hamar viccelődni kezdett azzal, hogy Holdampf és Járai egy kanapéra ültek le, mondván, az is közös bennük, hogy mindkettőjüket kirúgták. Ezt aztán pontosították, Holdampfot ugyanis nem kirúgták, csak megszűnt a műsor a Life TV-n, amit korábban többedmagával vezetett.

A kirúgással kapcsolatban Járai azt mondta, ő is inkább úgy szeret fogalmazni, hogy nem hosszabbítottak vele szerződést. A téma kapcsán továbbá azt is elárulta, hogy mielőtt ez kiderült, több műsorban, köztük a Reggeliben is azt jövendölte neki egy vendégjós, hogy problémák lesznek majd a munkahelyén.

Nekem ez egy nagy váltás volt, nem túl pozitív. De képzeljétek el, nagyon érdekes, hogy január elején egy csomó műsorban, amiben voltam, hívtak jósokat, akiktől lehetett kérdezni az évre. Mindenhol megmondták, mindenhol megmondták ezt. Fordították fel a lapokat, és kérdezték, mire vagyunk kíváncsiak. Én nem a magánéletet kérdeztem, hanem a szakmait. (…) Sorra jöttek, és mondták, hogy hú egy női főnökkel megszűnik az izé… mondom női főnököm van itt, basszus

– idézte fel az esetet.

Az még hagyján, hogy az RTL-be aki jött, ezt mondta, mert neki még mondhatták, hogy valahogy intézd már el, hogy ne sírjon annyira majd januárban. De ami a durva, hogy egy rádióműsorban is volt egy jósnő, aki kihozta, hogy ki fognak rúgni. Abszolút megmondták.

Járai hozzátette, nem a hajnali négy órás ébredés hiányzik neki, hanem a műsorvezetéssel járó státusz, és a jó érzés, hogy egy csapat tagja lehetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik