Szórakozás

„Engem inkább tisztelnek, mint szórakoznak rajtam” – Balogh Levente nem volt elragadtatva a videótól, amit a jelöltjei készítettek róla

A vágásra nem maradt elég idejük.

Az Álommeló legutóbbi adásában a csapatokra osztott jelölteknek képes és videós kampányokat kellett készíteniük a műsorhoz, Balogh Levente főszereplésével.

Az elkészült munkák nem arattak osztatlan sikert az üzletembernél és a segítőinél, az egyik csapat anyagát nézve Balogh Levente hangot is adott annak, hogy a vágás igencsak szerencsétlenül sikerült.

A videó koncepciója a retro videójátékokra épült: egészen pontosan arra az animációra, amivel annak idején váltogatni lehetett a karakterek között a verekedős játékokban. Így próbálta a csapat Balogh Leventét is ábrázolni külnöböző szerepekben, a vágásra viszont nem maradt elég idejük. Dr. Krasznai István, az üzletember segítője meg is kérdezte a jelölteket, „jó-e az, hogy viccessé tették Balogh urat?” Erre azt felelték, nem ez volt a cél.

Rossz volt a vágás egyébként. Azért mentem bele ebbe az ugrándozásba, mert láttam, hogy a TikTokon ez hogy működik. Az szét van vágva. Engem inkább tisztelnek, mint szórakoznak rajtam. Tehát hogyha testidegen dolgot csináltatnak velem, az nem pozitív. Értem, hogy mit akartak elérni, ezt nem sikerült. Főleg az a rész, ahol én voltam, az kicsit elcsúszott

– mondta a csapatnak az üzletember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik