Szórakozás

Tenki Réka pálinkával jelentette be az első terhességét Csányi Sándornak, a színész észre sem vette a tesztet az üveg mellett

Skyfilm
Skyfilm
Tenki azt tanácsolta a nőknek, inkább ne adjanak alkohol mellé fontos dolgot a párjuknak.

Tenki Réka a napokban Csuja Imrével, Jéger Zsomborral és Novkov Mátéval szerepelt együtt a Nyílt lapokkal című műsorban. A beszélgetés közben az a kérdés is felmerült, mi volt a legromantikusabb dolog, amit a színészek valaha tettek valakiért. Tenki váratlan történettel szolgált, amikor sorra került.

Egyszer próbáltam romantikus lenni Sanyival. Mikor megtudtam a vécén, hogy kisbabánk lesz, fú, úristen, most ezt hogy mondjam el? Nagyon izgultam, és akkor megvettem neki a kedvenc pálinkáját, kitettem az asztalra, és akkor odaraktam a tesztet, és elbújtam a kanapé mögé, mert közben féltem, hogy fog reagálni. Megjött előadás után, és ezt hallom, hogy »jaj, de édes vagy!« Édes? Mi az, hogy édes? Hogy lehet erre azt mondani, hogy édes? És kiderült, hogy a tesztet nem vette észre, csak a pálinkát!

– idézte fel az esetet a színésznő, aki végül kénytelen volt rámutatni arra, hogy egy pozitív terhességi teszt is várt Csányi Sándorra az üveg mellett.

Ja! Ja… ja, na igyunk egyet!

– érkezett a reakció Csányitól, aki ugyan nagyon boldog volt, Tenki inkább azt javasolta a nőknek, hogy pia mellé semmi fontosat ne adjanak a párjuknak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik