Szórakozás

Kovács Lázárt megviselte a balesete: Nem tudom behajlítani a hüvelykujjam, vannak fájdalmaim

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI
A sérülés sok mindenben korlátozta a séfet, és még hónapok kérdése, mire újra a régi lesz a keze.

Kovács Lázár március elején egy dísztál faragása közben megvágta magát sniccerrel, egy hatcentis darabot vágott le a hüvelykujjából. Az orvosok azonnal megműtötték, így sikerült megmenteni az ujját. A séf éppen a pármai pizzasütő-világbajnokságra készült, így veszélybe került a részvétele.

Mindenféleképpen megyek, a sérülésem ellenére aktív tagja vagyok a magyar válogatottnak. Az tény, hogy hátráltatva vagyok az ujjam által, mert még mindig nem jött teljesen rendbe a kezem, nem a régi. Kötés van rajta, ezért kesztyűben fogok dolgozni. Nem tudom behajlítani a hüvelykujjam, vannak fájdalmaim. Hónapok kérdése, mire újra a régi lesz. Mindezek ellenére azért igyekezni fogok, hogy a versenyen a maximumot tudjam nyújtani

jelentette ki a Blikknek a gasztroszakember.

Igyekszik pozitív maradni, de nem tagadja, hogy az elmúlt hetek történései nagyon megviselték.

Hiába vagyok optimista ember, lelkileg nagyon megviselt a baleset, és az, hogy mennyi mindenben korlátozott. Ahogy viszont látom, hogy regenerálódik, napról napra jobban tudom használni, úgy nyugszom meg én is. Az a szerencsém, hogy mivel nem vágtam ideget, így valószínűleg nem lesz maradandó károsodásom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik