Szórakozás

Galambos Lajos: Budán építkezem, a szomszédok élcelődésével tele lett a tököm

TV2
TV2
Azzal ugratták, hogy miatta lett áramszünet a környéken.

Galambos Lajos a Pizzaszínház című gasztroműsor vendége volt, ahol az áramlopási ügyben elítélt, de betegsége miatt a büntetését meg nem kezdő zenész pizzát kóstolt és készített, közben pedig sztorizgatott. Egyebek mellett arról beszélt, hogy nehezen, de néha tud mosolyogni a helyzetén, főleg amikor bulikban azt kérik tőle, hogy játssza el a „kell egy kis áramszünet” szövegű dalt. Ennek a kívánságnak egyébként eleget is szokott tenni elmondása szerint.

Időnként elmegyek templomba, de gyónni nem merek. Azt mondta nekem a lelkipásztor, aki fontos az életemben, hogy az, ami velem történik, lehet, hogy egy egész más, egész új embert hoz létre belőlem

– fogalmazott Galambos, börtönbüntetése megkezdéséről pedig így beszélt:

Ha be kell mennem, akkor megyek. Amit rám mért a sors, azt vállalom. Voltam én már rosszabb helyzetben is. Voltam olyan turnén, aminél jobb körülmények várnak rám, bármi is legyen. Én erre teljesen fel vagyok készülve.

Szerinte a körülötte kialakult botrány nem tesz jót neki, de jó érzéssel tölti el, hogy sok fellépésre hívják, hogy kisegítsék őt a szorult helyzetben.

A zenész pár hete nyilatkozta, hogy eladja 22 szobás kúriáját, a mostani interjúban pedig elárulta: jelenleg is építkezik, bár a szomszédokkal meggyűlt a baja.

Budán építkezem, most már befejezés előtt áll. Igazándiból a szomszédok élcelődésével lett tele a tököm. Egész egyszerűen áramszünet lett az utcában, és épp ott voltam. A volt földművelésügyi államtitkár megállt, azt mondta: »Na, eddig itt ilyen nem volt, megjöttél?«

– mesélte Galambos.

A trombitás elmondta, nem akar külföldre menni, Magyarországon akarja leélni az életét.

Valószínűleg itt leszek eltemetve, hogy hol, azt nem tudom.

Kapcsolódó
Galambos Lajos kihasználatlanság miatt eladja 22 szobás kúriáját
Az árából gyerekeinek és magának szeretne lakást venni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik