Szórakozás

Barnai Judit Curtisről: Nehéz, de el kell fogadnom, hogy szeretik a lányok

A rapperrel mindketten igencsak féltékeny típusok.

Barnai Judit a napokban játszotta utolsó profi meccsét kézilabdázóként. A visszavonulása előtti utolsó mérkőzésére a Tények Plusz stábja kísérte el a sportolót, akivel abban a házban is forgattak, ahol annak idején felnőtt. Barnai elmondta, hogy 13 évesen kezdett kosárlabdázni, de csak néhány hétig járt edzésre, hazafele menet ugyanis elütötte egy autó, a baleset következtében pedig olyan súlyosan megsérült, hogy két éven keresztül rehabilitálták: újra meg kellett tanulnia járni és a kezeit mozgatni.

A sportoló arról is mesélt az interjúban, hogy három évvel ezelőtt a Balatonnál ismerkedett meg Curtissel, miután pedig a kapcsolatuk kitudódott, nehéz időszak kezdődött meg az életében, hiszen nem a szakmai sikerei, hanem a szerelmi élete miatt kerül a címlapokra. A rapperrel egyébként azóta is boldogok, szeretnének egy családi házba költözni együtt, Barnai viszont nem tagadta, hogy a féltékenység időnként náluk is felüti a fejét.

Ő is amúgy iszonyatosan féltékeny, én is, úgyhogy ez tök jó… Nehéz, tényleg nehéz, nem akarok hazudni, nagyon nehéz ebben benne lenni. Nyilván el kell fogadnom azt, hogy ő a Curtis, szeretik a lányok is. Az meg egy másik dolog, hogy ő hogyan viszonyul ehhez. Mindenhez azt gondolom, hogy két ember kell

– magyarázta a sportoló, aki a lánykérést már nagyon várja, időnként pedzegeti is Curtisnek, milyen helyszíneken tehetné fel neki a nagy kérdést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik