Szórakozás

„Soha nem tudhatod, min megy keresztül a másik” – Ariana Grande reagált a testszégyenítő kommentekre

Trae Patton / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Trae Patton / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Élete mélypontjáról is beszélt a videóban.

Ariana Grandét múlt hétvégén lefotózták, a róla készült képeket látva pedig sokan megjegyzéseket tettek az énekesnő testére. A kommentek nagy részében szóvá tették, hogy Grande szemmel láthatóan sokat fogyott az utóbbi időben. A sztár kedden egy háromperces TikTok-videóban válaszolt a kéretlen hozzászólásokra az egészségét illetően.

Úgy gondolom, hogy sokkal gyengédebbnek kéne lennünk, amikor véleményt mondunk más emberek testéről, és ennek az egésznek nem kellene ennyire komfortosnak lennie számunkra. Még ha úgy is gondolod, hogy valami jó vagy jó szándékú dolgot mondasz, bármiről legyen szó: egészséges vagy egészségtelen, nagy vagy kicsi, ez vagy az, szexi vagy nem szexi. Tényleg dolgoznunk kell azon, hogy ezt ne csináljuk ennyiszer

– mondta az énekesnő, aki szerint úgy is lehet bókolni valakinek, hogy figyelmen kívül hagyjuk azt, ami nem tetszik nekünk az illetőn.

Grande a videóban úgy fogalmazott, a szépségnek több fajtája létezik, és számos módja van annak, hogy egészségesek és szépek legyünk.

Az én esetemben a test, amihez a testem jelenlegi verzióját hasonlítjátok, valójában a testem legegészségtelenebb változata volt. Rengeteg antidepresszánst szedtem, amire ittam, rosszul étkeztem, és életem legmélyebb pontján voltam akkor, amikor úgy néztem ki, ahogy ti egészségesnek tartjátok. De valójában nem voltam egészséges. És tudom, hogy nem kell magyarázkodnom, de úgy érzem, hogy talán valami jó származhat a nyitottságomból és a sebezhetőségemből.

Úgy folytatta: soha nem tudhatjuk, min megy keresztül a másik, ezért fontos, hogy mindig gyengédek legyünk egymással és önmagunkkal.

Végül pedig szerettem volna szeretet küldeni felétek, és elmondani, hogy mind gyönyörűek vagytok, függetlenül attól, hogy életetek mely fázisában vagytok

– mondta el, hozzátéve, ő sem visel sminket a felvételen.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

Ajánlott videó

Olvasói sztorik