Szórakozás

Shakira nemcsak Piqué miatt menekült el Barcelonából, a lesifotósok is üldözték

Dave J. Hogan / Getty Images
Dave J. Hogan / Getty Images
Az énekesnőt és gyerekeit rendszeresen lesifotósok hada követte.

Shakira hétfőn a közösségi felületein tette közzé nyílt levelét, amit a sajtó munkatársainak címzett. Ebben arra kérte az újságírókat, hogy Gerard Piquével való szakítása és Európából Amerikába való költözése után tiszteljék az ő és gyermekei privát szféráját.

Életemnek ennek a változásokkal teli időszakában közszereplőként érthető, hogy a sajtó állandó kíváncsisággal fordul felém és családom felé. Gyerekeim, Milan és Sasha azonban nagyon nehéz éven vannak túl, szüntelen zaklatásnak és üldözésnek voltak kitéve Barcelonában a paparazzi és a sajtó által. Most, hogy új életet kezdenek, az ő nevükben arra kérem a média munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a magánélethez való jogukat. Kérem, tartózkodjanak attól, hogy követik őket az iskolakapuig, várják őket az otthonunk ajtajánál, vagy a nyomukban vannak a tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeik során, ahogyan azt a média tette Barcelonában azzal a szándékkal, hogy fényképeket készítsenek róluk vagy nagyobb elérést generáljanak.

Az énekesnő úgy folytatta, bízik benne, hogy az Egyesült Államokban a fotósok és újságírók jobban figyelembe veszik majd nyolc- és tízéves fiai nehéz helyzetét, és humánusabb módon kezelik majd őket, „szem előtt tartva, hogy két kiskorú testi-lelki jólétéről van szó”.

Ezt nem művészként kérem, hanem anyaként, aki szeretné megvédeni és gondoskodni a gyermekei lelki és érzelmi jólétéről, hogy boldog és egészséges életet élhessenek, ahogyan azt minden gyermek megérdemli

– zárta posztját Shakira.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik