Szórakozás

Csősz Boglárka készen áll egy új kapcsolatra, ha az nem „felszínes, leuraló, unintelligens emberi viszony”

TV2
TV2
Szerinte egy erős nőnek nehéz tartós kapcsolatot létesítenie, és ideje lenne, hogy a férfiak egyenrangú félként kezeljék a nőket.

Csősz Boglárka interjút adott az nlc-nek, amiben egyebek mellett elmondta: jól érzi magát a válása után, volt férjével a mai napig tartják a kapcsolatot, és bár ma már csak barátként tekintenek egymásra, 15 közös év köti őket össze, így továbbra is tisztelik egymást és számíthatnak a másikra.

Az elmúlt év nekem sűrű volt, hiszen nehéz döntés volt a házasságunk lezárása, költözés, újra egyedül lenni, és újra megtalálni önmagamat

– fogalmazott a színésznő-üzletasszony, aki egyfajta tisztulási folyamatként élte meg az elmúlt időszakot. „Az sem biztos, hogy túl vagyok rajta, meg kell élni ezeket a folyamatokat, nem sürgetek semmit” – tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy mennyire nyitott egy új kapcsolatra, így felelt:

Egy erős nőnek nem könnyű tartós kapcsolatot létesíteni, ideje lenne a férfiaknak nem megijedni, és egyenrangú félként kezelni a nőket. Nem lehet visszaszuszakolni konyhákba, befőttesüvegekbe erővel nőket, vagy csendes cselédszerepbe kényszeríteni. Mindegy, hogy olyan nőkről beszélünk, akik karriert, mindegy, hogy családot, mindegy, hogy a kettőt együtt szeretnék, a kölcsönös tisztelet és a másik támogatása alapvetés. Ilyen típusú kapcsolatra nyitott vagyok, a felszínes, leuraló, unintelligens emberi viszonyokra semmilyen téren nem.

Csősz Bogi azt mondta, ha úgy hozza a sors, el tudja képzelni, hogy családot alapítson. „Amikor eljön az ideje, akkor fogok erről dönteni és nyilatkozni” – jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik