Szórakozás

„Szia, uram! Holdra szállás érdekel?”

Az űrben senki sem hallja a sikolyod, de a nevetésed igen – a Comedy Club idei tavaszi évadjának előzetesében Aranyosi Péter és Hadházi László, mint a magyar űrprogram legnagyratörőbb asztronautái hajtják végre a Holdra szállást; a zászló kitűzése azonban majdnem meghiúsul. A kilövés április 14-én indul a hazai humor két nagy alakjának legújabb stand-up estjeivel.

Korábban sosem látott vállalásra készült a Comedy Central stand-up műsora; már, ami a szpotban látott vizuális effekteket illeti. A ComedyClub asztronautái, miután Föld körüli pályára álltak, vadonatúj stand-up estjüket prezentálják a humorra éhező közönségnek. A humorcsatorna saját gyártású show-jának tavaszi szezonja áprilisban tér vissza a képernyőkre, és ezúttal a két nagyágyú, Aranyosi Péter és Hadházi László lép színpadra.

Április 14-én Aranyosi Péter Mesteremberek című előadását láthatják a szórakozni vágyók. A humorista a szakemberek és a szolgáltatószektor sokszor mostoha világát és a hozzájuk fűződő személyes élményéket tűzte estje címerére, így egyaránt szó lesz szakácsokról, szippantósokról, gázszerelőkről, valamint az átlagember velük eltöltött kalandjairól.

Egy héttel később, április 21-én Hadházi László fejtegeti a maszkulinitás mibenlétét. A Légy férfi! során fejest ugrik abba, mi a különbség a pasis és csajos viselkedés közt, és mégis mit kell tennie az XX kromoszómával rendelkezőnek, hogy megfeleljenek a mai világ elvárásainak.

Idén tavasszal tehát ismét érdemes lesz a Comedy Central magyarországi csatornájára kapcsolni az interplanetáris élmény érdekében. A Comedy Club 2023 tavaszi évadjának előzetese megtekinthető a Comedy Central Facebook-oldalán.

Új Comedy Club stand-up estek április 14. 21:00-tól a Comedy Centralon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik