Szórakozás

Majka elmondta, hogyan lett belőle villanyszerelő

TV2
TV2
A szakács és a cukrász szakma érdekelte volna, ezekre a képzésekre viszont nem vették fel tinédzserként.

Majka a minap a Zsákbamacskában mesélt arról, hogy tinédzserként az édesapja azt tanácsolta neki, mindenképpen szerezzen egy szakmát. A rapper a szakács- és a cukrász képzések iránt kezdett érdeklődni, de ezek közül egyikre sem jutott be, mivel fizetős tanfolyamok voltak, és a családjának akkoriban nem volt pénze ilyesmire.

Bejelentkeztem szakácsnak meg cukrásznak, egyiknek se vettek fel, mert az ilyen fizetős suli volt, nekünk meg ugye viszonylag kevés volt a málna otthon. Mondták, hogy ez rotty utca, ide nem.

Mint mondta, már majdnem elkezdődött az év, mire kiderült, hogy nem fogják felvenni azokra a képzésekre, amelyekre menni szeretett volna. Az édesapjával így be kellett menniük a helyi szakmunkásképzőbe, ahol közölték velük, igen szűkös a választék.

Mondja nekem a csávó: már csak két szak van. Mondom, melyik? Az épületvillamossági szerelő, meg a marós. Melyik akar lenni? Nézek apámra, mondom, marós? Ez nem tudom, hogy mi. Tehát ha valami nem akartam egész életemben lenni, az marós. Mondom az épületvillamossági szerelő, az mi? Villanyszerelő, jó lesz az. Így lettem én is villanyszerelő

– idézte fel az esetet Majka, aki a rap- és médiakarrierje beindulása előtt valóban dolgozott is a szakmában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik