Szórakozás

Lance Reddick ügyvédje szerint a színész halálaként megjelölt ok teljesen összeegyeztethetetlen azzal az életmóddal, ami szerint élt

Axelle/Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle/Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
A család jogi képviselője közleményben emlékeztetett, hogy az elhunyt színész felesége nem erősítette meg a halotti anyakönyvi kivonatban szereplő információkat.

Lance Reddick, a Drót című sorozat színésze március közepén hunyt el, a TMZ által nyilvánosságra hozott halotti anyakönyvi kivonat szerint szívbetegség okozta a halálát.

A Reddick-házaspár ügyvédje, James Hornstein a minap a People-nek jutatta el nyilatkozatát, melyben arról írt, hogy a fentebb említett ok nem összeegyeztethető azzal az életvitellel, ami szerint a színész élt.

Sok éven át képviseltem Lance Reddicket, és továbbra is képviselem a feleségét, Stephanie-t. A halotti anyakönyvi kivonatban szereplő megállapítás a halottkémtől származik, nem boncolás eredménye. Nem végeztek boncolást. Tudomásom szerint Lance életében semmilyen orvosi vizsgálat nem utalt ilyen állapotokra. Lance fizikailag a legfittebb ember volt, akit valaha ismertem

– olvasható a közleményben.

A jogi képviselő a továbbiakban részletezte, hogy a színész naponta edzett az otthoni konditermében, kitartóan kardiózott, az otthonától távol végzett munkák során pedig szerződéses követelmény volt nála az edzőterem rendelkezésre állása. Hangsúlyozta továbbá, hogy Reddick a táplálkozására is odafigyelt, úgy étkezett, mintha dietetikus figyelte volna minden lépését.

Hornstein a nyilatkozatát a következőkkel zárta:

A halotti anyakönyvi kivonaton megjelenő adatok teljesen ellentmondanak az életmódjának. Stephanie Reddick nevében ezek az információk nem lettek megerősítve, és nincsenek összhangban a család által ismert tényekkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik