Szórakozás

Gáspár Zsolt: A szívemnél is találtak problémát

TV2
TV2
Merkely Béla is meg fogja vizsgálni.

Gáspár Zsolt az elmúlt hetekben kétszer is kórházba került. A gazda-műsorvezető jó ideje járja már az országot, rászorulóknak oszt adományokat, legutóbbi, győri utazásának alkalmával viszont váratlanul rosszul lett, és kórházba kellett mennie. Mint kiderült, mindkét veséje kövekkel van tele.

Gáspár Győző öccse a minap a Mokkában beszélt arról, hogy injekciót és gyógyszereket is kapott, orvosi utasításra pedig diétáznia kell, valamint minél többet sétálnia. Emellett rendszeresen jár vérvételre is.

A mai napon is vérvételen voltam, hála a jóistennek, most már megtalálták legalább a problémát, mert azt hitték, hogy sztrókot kaptam, infarktust kaptam. A vesémben a kövek nem akarnak megmozdulni, nem tudják még szétrobbantani, úgyhogy most ilyen kihajtó infúziót kaptam, gyógyszereket szedek, és ha vérvételen vagyok, ilyen 3 óránként vesznek tőlem vért, mert lesz egy nagyobb vizsgálatom. El tudtam jutni a Merkely Béla professzor úrhoz, ő fog engem vizsgálni. Csinálnak nekem egy ilyen szív CT-t, mert a szívemnél is találtak problémát

– magyarázta a Dunaparton sétálva.

Gáspár hozzátette, jót tesz neki a friss levegő, és minden nézőnek azt ajánlotta, egy évben legalább egyszer menjenek el egy nagyobb vizsgálatra, ezzel ugyanis elkerülhetőek azok az egészségügyi gondok, amelyek most nála is jelentkeztek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik