Szórakozás

„Egy ilyen kinézet határokat szab, türelemre int, a külvilág miatt szégyenkezik” – Tóth Vera előtte-utána fotókat posztolt a fogyásáról

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
Hét évvel ezelőtt döntött úgy, hogy változtatnia kell.

Tóth Vera a minap az Instagram-oldalán posztolt előtte-utána fotókat a fogyásáról, a képek mellett pedig hosszan írt arról, hogyan érezte magát a testében azelőtt, hogy úgy döntött, komoly életmódváltásba kezd.

Az a lány is én vagyok, aki az első fotón szerepel, nem tagadom. Minden perc arany, amit abban a testben tölthettem, mert valamiért megtanított másképp csinálni az életet, megmutatta milyen egy óriási test börtönében lenni és a végső elkeseredésemben befele fordulni, ezáltal megismerni a lélek igazi természetét. Hisz egy ilyen kinézet határokat szab, türelemre int, a külvilág miatt szégyenkezik, kényszerképzeteket szül és állandóan szabadkoztat

– kezdte gondolatait az énekesnő.

Eléldegéltem én ebben a fura magányban, bálna testben egy törékeny kinézetű kismadárka személyiségével, de tudtam, hogy változtatnom kell, már csak az egészségem miatt is. És amikor már feladtam minden sikertelen életmódváltást, elhatároztam, hogy másképp változtatok.

Mint írja, hét évvel ezelőtt a legjobb döntés volt, hogy a gyomorszűkítő műtétet választotta, ami hatalmas löketet adott neki ahhoz, hogy elindulhasson a kiegyensúlyozott élet felé. Bár máig úgy érzi, örök kihívás számára, hogy az elért eredményét megtartsa, semmit sem csinálna másképp, és büszke magára a teljesítményéért.

A teljes bejegyzést ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik