Szórakozás

Schmuck Andor könyvet ír „regénybe illően félresikerült” randevúiról

TV2
TV2
Mint mondja, a Tinder Tündérek egy meghökkentően őszinte, vicces és egyben provokatív regény lesz.

Smuch Andor és felesége, Eszter két éve váltak el, másfél évnyi házasság után. A politikus azóta újra randizni kezdett egy társkereső alkalmazás segítségével, de mint mondja, megélt néhány találkozót, amelyek regénybe illően félresikerültek. Úgy döntött, ezeket csokorba szedi, és könyvet ír,.

Köztudott, hogy imádom, tisztelem a nőket, és bár jelenleg szingli vagyok, sosem adom fel az esélyt arra, hogy újra eltaláljon Ámor nyila! Ha ez a Tinder segítségével fog megtörténni, ám legyen, állok elébe. Annak ellenére optimista vagyok, hogy voltak regénybe illően félresikerült randevúim, a szebbik nem egészen különös képviselőivel

nyilatkozta a Ripostnak, hozzátéve:

Nagy szemelvényeket, példákat egyelőre nem szeretnék hozni, az legyen meglepetés, de az biztos, hogy a Tinder Tündérek egy meghökkentően őszinte, vicces és egyben provokatív regény lesz.

Smuch úgy tervezi, az előtte álló egyiptomi kiruccanása alatt fejezi majd be a könyvét. Tisztázta, egyik korábbi randipartnerének sem kell aggódnia, hiszen név szerint senki sem fog megemlíteni az írásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik