Szórakozás

Mucsi Zoltán: A mindennapi életben nem beszélek ordenáré módon

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Úgy fogalmaz: nem ő találta fel idehaza a káromkodást.

Mucsi Zoltán Magyarország legújabb férfimagazinjának, az InStyle Mennek adott interjút, melyben egyebek mellett arról is beszélt, hogy nem bánná, ha hetvenéves korára visszavonulhatna, de valószínűnek tartja, ha így tenne, hiányozna neki a munka.

A színész számos színházi előadásban, filmben, tévésorozatban és reklámban szerepelt a pályafutása alatt. Úgy véli, szerencsés, hogy ennyi lehetőség adatott meg neki.

A színház jobban kiszámítható, a filmezésnél nem látsz előre. Ha csak az 50–60 filmemmel számolok, az bizony sok ezer nap forgatást jelent, ami önmagában egy komoly szelet a pályafutásomból

– magyarázta Mucsi, aki egyébként számos szerepében káromkodott cifrákat, ám mint mondja, ez a stílus sokkal inkább a karakterekből, mintsem az ő személyiségéből fakad.

Nem mondom, hogy a mindennapi életben kizárólag finom kifejezéseket használok, de nem beszélek ordenáré módon. A káromkodást idehaza nem én találtam fel. Ha a bérletet kéri az ellenőr, már olyanok hangzanak el, amihez képest az én villanyszerelős monológom egy ministráns reggeli imája. Az emberek tökéletlenek, sok hülyeséget csinálunk, és sokszor kerülünk tragikomikus helyzetbe

– mondta a magazinnak.

A teljes interjú az InStyle Men első lapszámában olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik