Szórakozás

Gwyneth Paltrow-t nem találták hibásnak a síbaleseti ügyben, megnyerte a pert

Rick Bowmer-Pool / Getty Images
Rick Bowmer-Pool / Getty Images
A kérése szerint 1 dolláros kártérítést kapott.

Két hét alatt zajlott le a Terry Sanderson kontra Gwyneth Paltrow-ügy: Sanderson egy 2016-os síbaleset miatt perelte be a színésznőt, állítva: Paltrow egy üdülőhelyen nekiütközött, melynek következtében eltörött négy bordája és az agya is megsérült. 300 ezer dollárt követelt.

Gwyneth Paltrow viszontperrel élt, tagadta, hogy ő lett volna felelős a balesetért. Azt állította, a férfi volt az, aki a teljes testével elgázolta őt évekkel ezelőtt, és most ki akarja használni a vagyona és a közszereplői státusza miatt.

Vallomásában Paltrow azt mondta, amikor Sanderson hátulról belesíelt, először azt hitte, szexuálisan zaklatják. Amikor a férfi ügyvédje azt kérdezte tőle, ezt miből gondolta, úgy felelt: „Egy gyors gondolat volt, ami átfutott az agyamon.”

Miután több tucat tanút meghallgattak, az esküdtszék végül a színésznőnek adott igazat, 100 százalékban Sanderst találták hibásnak a balesetért. Kérése szerint egy dolláros kártérítést ítéltek meg neki, a jogi költségekről későbbi időpontban döntenek majd, ez utóbbi összeget is a férfinak kell megfizetnie Paltrow részére.

Úgy éreztem, hogy a hamis követelésnek való engedés veszélyezteti a tisztességemet. Elégedett vagyok az eredménnyel, nagyra értékelem Holmberg bíró és az esküdtszék kemény munkáját, továbbá köszönöm nekik, hogy megfontoltan kezelték ezt az ügyet

– hangzott a színésznő e-mailben írt nyilatkozata, amit a The Guardiannek küldött.

A lap információi szerint Paltrow minden jót kívánt Sandersonnak, amikor elhagyta a bíróságot. A férfi úgy fogalmazott, igazi csalódást okozott neki, ahogyan a tárgyalóteremben jellemezték, állította ugyanis, hogy az életmódjáról folyt a beszélgetés, és olyan dolgok hangzottak el, amelyek nem is voltak igazak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik