Szórakozás

Videóra vették a floridai Pókembert, ahogy meghódít egy felnyíló hidat

A jelmezét ezúttal otthon hagyó Pókfej egészen a híd tetejéig mászott, majd önmaga ünneplése közben még egy fekvőtámaszt is lenyomott. És még a rendőrök elől is időben meglépett.

Többen is megörökítették Miami központjában, ahogy egy rejtélyes férfi felmászott egy felnyitható híd tetejére, miközben éppen a vízen közlekedő hajók számára biztosították a szabad utat. Az őrült mutatvány, ami könnyedén tragikus véget érhetett volna, még hétfőn történt Miami a központjában, egy Brickell City Centre nevű bevásárlóközpont közelében – írja a Narcity.com nevű kanadai portál.

A hidat meghódító férfiről több videó is készült. Egy Michael Angelo Ball nevű TikTok-felhasználó (a közösségi oldalon csak the.mikeball) egy közeli épület sokadig emeletének ablakából készített felvételt Florida állam legnépesebb városának Pókemberéről.

A „Csak egy újabb nap Miamiban…” kísérőszöveggel feltöltött videót – melyben obszcén kifejezésekkel tarkítva kommentálják az eseményeket – eddig 10,9 millió alkalommal játszották le, és 1,5 millió lájkot, valamint közel 15 ezer kommentet zsebelt be.

@the.mikeball Just another day in Miami..😳😳😳 #simulation #gtairl #miami #brickell #bridge #tiktok ♬ original sound - Michael Angelo Ball

Az ilyen felnyitható hidak általában szigorú menetrend szerint üzemelnek, és még közlekedési lámpákat is el szoktak helyezni a feléjük vezető utakon, így nem csoda, hogy a szemtanúk és a kommentelők sem értik, hogy követhetett el valaki egy ilyen súlyosan önveszélyes hibát.

Bár a történésektől fellelkesült Ball azt üvöltözi, hogy a hídmászó ökölpacsit kér az éppen a lefelé tartó hídba kapaszkodva, de valószínűleg inkább csak sürgetni akarja a folyamat irányítóját.

Sokan számára az is rejtély lehet, hogyan kapaszkodhatott meg egyáltalán a férfi a hídban, de egy másik beállításból készített felvételen ez is tökéletesen látszik. A válasz, hogy a híd ezen része fémrácsokból van megépítve.

Sőt, az utóbbi felvételen az is látszik, hogy a „hídfoglalást” túlélő férfi egy fekvőtámasszal ünnepli meg a teljesítményét. Illetve a két videóból az is egyértelműen kivehető, hogy a rend éber őrei ezalatt nem voltak a híd környékén, így a fekvőtámasz után még elszaladni is volt ideje a jelmezét ezúttal otthon felejtő Pókembernek.

A helyszínre érkező rendőrök pedig a Local10 nevű helyi televízió beszámolója szerint már csak a hűlt helyét lelték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik