Szórakozás

Yvonne Dederick nem szívesen dolgozna többé együtt lányával, Mardoll-lal

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
A fiával viszont bármikor.

Jaksity Kata és Yvonne Dederick részvételével arról szerveztek vitát a Reggeliben, hogy a szülők lennének-e gyermekeik főnökei, egyáltalán szertnének-e együtt dolgozni velük. Kiderült, Dederick igyekszik elkerülni, hogy lányával, Catherine Dederickkel, azaz Mardoll-lal közös projektekben vegyen részt.

Körülbelül úgy lenne az én beosztottam, hogy a nap végére fordítva lenne: inkább ő a főnök

– jelentette ki a műsorban. Később elmondta, bár korábban együtt forgatták a Feleségek luxuskivitelben című realityt, lánya énekesnőként nem fogad el tőle szakmai tanácsot.

Annak ellenére, hogy a médiában dolgozom, azért én nem vagyok zenész. Ezért szakmailag nem fogad el – például amikor mondom, hogy szerintem mit kéne változtatni –, hanem leugat rendesen. Temperamentumtól is függ, hogy a gyereked mennyire hallgat rád.

Yvonne Dederick elárulta, korábban fiával is dolgozott együtt, ami sokkal könnyebben ment.

A fiammal tudtam volna dolgozni, ő pénzügyi területen van New Yorkban. Amikor elkezdett dolgozni, nagyon kikérte a tanácsomat, mert nekem az eredeti szakmám gazdasági, pénzügyi területen van. Gyakornokként kicsit dolgoztattam is, hogy legyen praxisa, de ő egy alázatosabb személyiség. Kevésbé robbanékony, mint Catherine.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik