Szórakozás

Demcsák Zsuzsa a válás utáni párkeresésről: Nagyon nehéz, mikor felnőttek puttonnyal találkoznak, de nem lehetetlen

TV2
TV2
Elárulta, van-e új férfi az életében.

Demcsák Zsuzsa egyedül neveli két tizenéves gyerekét, a Mokkában velük való kapcsolatáról mesélt. A beszélgetés során az is szóba került, hogy a műsorvezető szíve mostanra újra nyitottá vált, miután tavaly szakított indiai származású férjével, Krishan Dangwallal, de ennél többet nem árult el. Elmondta viszont, hogy szerinte mi nehezíti a párkeresést a hozzá hasonló helyzetben lévő szingliknek.

Már az ember azon gondolkodik, hogy a gyerekek lassan kirepülnek, tehát egy olyan társ kell melléd, aki maga is önálló egzisztenciával rendelkezik, már felépített egy életet, és a kettőt meg kell próbálni majd összepakolni. Nagyon nehéz, mikor felnőttek puttonnyal találkoznak, de nem lehetetlen. Csak ezt össze kell valahogyan fésülni, és ehhez nagyon komoly intelligencia kell

– fogalmazott a tévés, majd azt is megosztotta, számára mi a fontos egy férfiban.

Alapvetően az intelligencia, az értelem – az nagyon-nagyon –, az udvariasság, a határozottság… Napestig sorolhatnám, hogy még mi minden. Meg nyilvánvalóan borzasztóan kell, hogy vonzódjunk egymáshoz, tehát a vonzalom is nagyon fontos. Nem csak arról van szó, hogy leülünk, és akkor beszélgetünk egymással.

Demcsák Zsuzsa múlt hónapban mutatott közös képet fiával és lányával:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik