Szórakozás

Kamarás Norbi a pszichológusáról: Tíz éve egy biztos pont az életemben

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
Szerinte az emberek gyakran nem is tudják, mekkora szükségük lenne egy szakember segítségére.

A Reggeli mai adásában B. Nagy Réka és Kamarás Norbi beszélgettek arról, ciki-e pszichológushoz menni. Mindketten járnak szakemberhez, mint kiderült, a BeleValóVilág műsorvezetője már tíz éve. Annak idején az Éjjel-Nappal Budapest forgatása miatt kapott lehetőséget a csatornától arra, hogy pszichológushoz járhasson, és bár kezdetben csak az életének aktuális történéseit osztotta meg a szakemberrel, később rájött, hogy ezekből az ülésekből később annyit tud majd kivenni, amennyit ő is beletesz, így komolyabban vette a foglalkozásokat.

Szerintem sokak véleménye lehet az, ami nekem is volt az elején, hogy minek menjek pszichológushoz, nincs nekem semmi bajom. Az ember nem is biztos, hogy felismeri, hogy neki szüksége van rá. Lehet, hogy már csak olyankor kér segítséget, amikor már tényleg nagy a baj. De olyan jó volt nekem, hogy tíz éve ott van ez a biztos pont az életemben. Aki tud rólam mindent, legalábbis azt, amit én megosztok vele

– magyarázta a műsorban.

Szóval ő mindig ott volt nekem, különböző élethelyzetek, munkák, érzések váltakoztak ez idő alatt, de ő mindig vissza tudott utalni egy-egy problémánál, amikor nem tudtam, hogy oldjam meg, vagy mi segítene. Csak kérdésekkel rávilágított.

Kamarás hozzátette, szerinte azért is jó dolog pszichológushoz járni, mert az ember máskülönben aligha áll meg egy órára azért, hogy az érzéseiről beszéljen, ha pedig mégis, a barátai nagy valószínűséggel elfogultan felelnek majd az elhangzottakra, míg egy szakember nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik