Szórakozás

Kelemen Anna a háborúról: Figyelem, hogyan készülünk az esetleges védekezésre

Hazaszeretetéről beszélt a TV2-n.

Kelemen Annát nacionalizmusáról kérdezték a Mokkában. A téma annak kapcsán merült fel, hogy a celeb nemrég egy interjúban a háború kapcsán a hazaszeretetéről beszélt.

Azt nem értettem, hogy miért lepte meg az ottaniakat, hogy én ezt mondtam. Nagymagyarnak neveztek, amit már szélsőségnek gondoltam, pedig szerintem ez az alap

– magyarázta Kelemen Anna a reggeli műsorban. Elmondta, nagyon óvatos azt illetően, milyen témában szólal fel, mert egyrészt előfordulhat, hogy kiforgatják a szavait, másrészt vállalja, ha valamihez nem ért.

Foglalkoztat, hogy elhelyezzem magam a világban, és hogy mi lesz a közeljövőben. Nem ezért fogytam le, de egyfajta aggodalommal tölt el az elmúlt pár év. Figyelem azt, hogy mi van országon kívül is, de főleg azt, hogy mi hogyan készülünk az esetleges védekezésre.

Elismerte, hogy nacionalista érzelmű, de szerinte ezzel nincs semmi baj.

Szerintem nem nagyon mondok mást, mint a magyarok nagy része, tehát hogy például ide, ebbe az országba nem illenek annyira a bevándorlók. Én nem tudom ezt úgy elképzelni, mint mondjuk Londonban.

Amikor arról kérdezték, szeret-e kilépni a komfortzónájából, azt mondta, felemás érzései vannak ezzel kapcsolatban.

Nagyon élvezem ezt a fajta kontrasztot, ugyanakkor veszélyesnek is tartom: nehogy úgy tűnjek, mint egy okos vagy okoskodó nő, oldják ezt meg a férfiak! Ezért is utaltam a hadiiparra, hogy az nem kifejezetten nőies, de nekem egyébként nagyon nőies. Vasak, rudak, minden, ami kell…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik