Szórakozás

Saját módszerükkel győzte le a házfoglalókat az amerikai férfi

Azt mondta, jó érzés volt.

Egy Amerikában élő férfi Youtube-on osztotta meg történetét arról, hogyan sikerült visszafoglalnia családja házát az oda jogtalanul beköltözőktől – írja a LadBible.

Flash Shelton édesapja halála után az édesanyja elköltözött családi házukból, és bérbe szerette volna azt adni. A hirdetésre egy börtönőrnő jelentkezett, ám azt mondta, nem tudna fizetni a lakhatásért. A család érthető okokból elutasította az albérlőjelöltet, azonban a nő úgy döntött, ennek ellenére engedély nélkül is beköltözik, és megjelent a háznál egy teherautónyi bútorral. Shelton hallotta a szomszédoktól is, hogy esténként égő fényeket látnak az ingatlanban, és gyakran parkoltak autók a kocsifelhajtón.

A férfi megpróbálta a hatóságok segítségét kérni, de azt a választ kapta, hogy ilyen helyzetekben tehetetlenek, és menjen bíróságra a panaszával. A háztulajdonos ezután döntött úgy, hogy saját kézbe veszi az ügyet, és állítása szerint kevesebb mint egy nap alatt elérte célját.

Ha ők el tudnak foglalni egy házat, én is el tudok foglalni egy házat

– állapította meg a Shelton.

A férfi először íratott édesanyjával egy bérleti szerződést, mely őt tette meg a ház hivatalos bérlőjévé, ezután pedig nevadai otthonából Kaliforniába indult. Hajnali négyre érkezett meg, és megvárta, míg a házfoglalók elhagyják az ingatlant, majd belépett otthonába.

Rengeteg cucc volt odabent, és teljesen megdöbbentem

– számolt be érzéseiről a férfi.

Ezután elment kamerákat vásárolni, és felszerelte azokat az ingatlanba, mielőtt a házába beköltözött nő és annak lánya visszatértek volna.

Mikor visszaértek közölte velük, hogy ha még aznap nem viszik el a dolgaikat, akkor kénytelen lesz ő maga kipakolni mindet a kocsifelhajtóra. Meglepő módon a házfoglalók udvariasan fogadták a helyzetet, bocsánatot kértek, és másnapra már ki is költöztek az ingatlanból.

Tulajdonképpen jó érzés volt csinálni. Erről nem fogok hazudni

– összegezte a történteket Shelton.

Hozzátette, hogyha valaki hasonló helyzetbe kerülne, készüljön fel a legrosszabbra – neki szerencséje volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik