Szórakozás

Emily Ratajkowski úgy döntött, lefagyasztatja petesejtjeit és harmincas évei végén újra gyereket vállal, terv szerint egyedül

Edward Berthelot / GC Images
Edward Berthelot / GC Images
Nem biztos abban, hogy talál olyan társat, akivel szívesen nevelné együtt a gyerekeit.

Emily Ratajkowski a napokban előfizetéses formában tartott kérdezz-feleleket a rajongóival. A 31 éves modell ekkor azt is megosztotta a követőivel, hogy nagyon szeretné, ha a fiának lenne egy kistestvére, abban viszont nem biztos, hogy talál magának egy olyan partnert, akivel szívesen nevelné együtt a gyerekeit – írja a Daily Mail.

Azt hiszem, mindenképpen szeretnék még gyerekeket, nagyon szeretek anya lenni. Nem biztos, hogy találok valakit, akivel együtt akarok gyereket nevelni

– magyarázta Ratajkowski, aki úgy döntött, lefagyasztatja a petesejtjeit, és a harmincas évei végén mindenképpen vállal még egy babát.

Mint mondta, óvatosan szeretne fogalmazni a témában, ugyanis úgy véli, fontos lehet, hogy egy gyereknek két szülője legyen, akik nevelik, viszont több nőt is ismer, akik fantasztikusan teljesítenek egyedülálló anyaként, és ami őt illeti, saját bevallása szerint ő is élvezi, hogy egyedül, a saját módszerei szerint nevelheti a fiát, Sylvestert.

Én személy szerint nem félek attól, hogy egyedülálló nőként teherbe essek és szüljek. Ez nem azt jelenti, hogy ez a legjobb vagy az egyetlen mód, de én nagyon is így képzelem el a jövőmet. Úgy döntöttem, hogy a harmincas éveim végén mesterséges megtermékenyítéssel adok egy kistestvért Sly-nak

– vázolta a jövőbeli terveit, hozzátéve: szerinte a párkapcsolatok eleve nagyon bonyolultak, ha pedig gyerekek kerülnek a képbe, ez meg inkább fokozódik, és bizonyos szempontból „egyszerűsítheti a dolgokat“, ha egy nő egyedülálló anya.

A modell egyébként úgy fest, a közelmúltban Harry Styles énekessel melegedett össze. A csókolózós felvétel, ami a hétvégén készült róluk, vírusként terjedt szét a videómegosztókon, köztük a TikTokon is.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik