Szórakozás

Letartóztattak egy utast, amiért csúszdaként használt egy repülőgépet Los Angelesben

A férfit kórházba szállították, hogy megvizsgálják mentális állapotát.

Letartóztattak egy férfit a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren, miután kinyitotta a repülőgép vészkijáratát, aktiválta a vészcsúszdát, és lecsúszott rajta percekkel a járat tervezett felszállása előtt.

A Delta 1714-es járata Los Angelesből Seattle-be indult, de egy engedetlen utas miatt visszatért a kapuhoz. A repülőgép éppen felszálláshoz gurult, amikor az utas elhagyta a repülőgépet. A Delta személyzete megállította, míg a helyi rendfenntartó erők letartóztatták. Az ügyfeleket egy új repülőgépen helyezik el, és elnézést kérünk a kellemetlenségekért, valamint az utazási terveikben bekövetkezett késedelemért.

olvasható a Delta légitársaság közleményében a CBS New információ szerint.

A meg nem nevezett féri, aki csíkos pulóvert és fekete nadrágot viselt, egyszer csak a repülőgép elejéhez rohant, és megkérdezte a repülőgép személyzetét:

„Most mit csináljak?”

Ezekután kinyitotta a repülőgép vészkijáratát, lecsúszott a vészkijárati csúszdán, majd felugrott egy csomagszállító kocsi hátuljára, ahol a repülőgép személyzete a rendőrség kiérkezéséig fogva tartotta.

Devin Feldman, a reptéri rendőrség egy munkatársa közölte, a férfit kórházba szállították, hogy megvizsgálják mentális állapotát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik