Szórakozás

Ördög Nóra az Ázsia Expressz mexikói forgatásáról: Van egy település, ahol nekünk és a versenyzőknek sem szabad megállni

TV2
TV2
Egy helyi arról mesélt a műsorvezetőnek, hogy az említett területeken gyakran elrabolják a turistákat, akik sosem kerülnek elő.

Idén Mexikóban és Guatemalában forog az Ázsia Expressz (Felfedezzük Amerikát címet viselő) új évada. Ördög Nóra az elmúlt napokban többször is poszolt az Instagram-oldalára a mexikói adásfelvételekről, legutóbb egy olyan összeállítást tett közzé, melynek egyik jelenetében egy helyi férfi nyugtalanító dolgokat mesélt neki az ország bizonyos területeiről. Mint mondta, a szóban forgó, veszélyes helyeken soha nem szabad kiszállniuk a turistáknak, ugyanis ismeretlen férfiak rabolják el őket kocsival.

Férfiak kiszállnak az autóból, és egyszerűen elvisznek. Soha többet nem kerülsz elő

– árulta el a stábnak a mexikói lakos, mire Ördög Nóra azt kérdezte, gyerekeket is el szoktak-e rabolni. A férfi erre azt felelte, nem jellemző.

Az elhangzottak után a műsorvezető elmondta, hogy a forgatási területek között is akad egy térség, ahol sem ők, sem pedig a versenyző celebek nem állhatnak meg, ha pedig véletlenül mégis ott kötnének ki, azonnal értük megy a stábhoz tartozó biztonsági személyzet.

Van egy település, ahol nem szabad megállni nekünk sem, meg a versenyzőknek sem. Ha véletlenül ott kirakják őket, akkor azonnal megy értük a security autó

– magyarázta Ördög Nóra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik