Szórakozás

Tóth Gabi: Szeretném tisztázni, hogy nem adtam el a gyerekem betegségét

TV2
TV2
Emlékeztette a követőit, hogy a bulvárlapok nem fizetnek neki a blogjának szemlézése után, ami pedig a posztjainak megosztását illeti, a magyar jogszabályok értelmében kötelessége, hogy a közösségi oldalain hirdetésként jelölje meg az ilyen típusú tartalmakat.

Tóth Gabi a minap a Bethesda gyerekkórházból jelentkezett a család.hu-n megjelent blogposztjában. Mint írta, a kislánya egy hétig betegeskedett, majd miután elkezdte furcsán venni a levegőt, kórházba vitte, méghozzá Gesztesi Éva, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány igazgatójának tanácsára.

Az énekesnő hétfő délelőtt 24 órán át elérhető Instagram-történetében köszönte meg követőinek a jókívánságokat, hozzátéve, Hannaróza már sokkal jobban van, hazatérhettek a kórházból.

Tóth Gabi egyúttal arról is beszélt, hogy a bejegyzéséből több, szerinte hergelő hangvételű cikk is született, melyek azt sugallják, eladta a kislánya betegségét arra hivatkozva, hogy amikor a posztját megosztotta, hirdetésként jelölte meg azt.

Muszáj, hogy megemlítsem, hogy megint elkezdtek hergelni egy-két cikkben a blogommal kapcsolatban, hogy én eladtam a gyerekem betegségét, hirdetésbe raktam, meg nem tudom, milyen jelzőket használtak. Szeretném ezt tisztázni, mert ez nem így van

kezdte gondolatait.

Az énekesnő emlékeztette a követőit, hogy 2019-ben kezdte el vezetni az anyaságról szóló blogját, és mint mondta, nem azért jelöli ezeket a bejegyzéseket a közösségi oldalain hirdetésként, mert hirdetni akar velük, hanem mert ezt követelik meg a magyar jogszabályok. A célja jelen esetben az volt, hogy az írásával segítsen más édesanyáknak, akik hozzá hasonló cipőben járnak, esetleg félnek attól, hogy megbetegszik a gyerekük.

Nem a kórházat hirdettem, meg nem a Magyar Gyermekmentő Alapítványt hirdettem. (…) Nem a hirdetés volt a cél, de egyszerűen sajnos ki kell tennem minden blogbejegyzésemnél. Aki követ, az látja, hogy olyan helyekre is ki kell már rakni a hirdetés szót, amik nem konkrét reklámposztok

– magyarázta, majd hozzátette: egyébként szívesen hirdetné a fentebb említett szervezeteket, hiszen megérdemlik a figyelmet a munkájukért.

Az énekesnő azt is kijelentette, hogy a feltételezésekkel ellentétben nem kapnak pénzt az újságoktól azért, hogy szemlézzék a bejegyzéseit, sőt: sokszor nem is tud róla, hogy átveszik az írásait, amiből gyakran adódnak kellemetlen helyzetek.

Szeretném tisztázni, hogy mi azért, mert megjelenik rólunk a bulvárban egy cikk, vagy átveszik a posztjainkat, azért mi egy fillér pénzt nem kapunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik